Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Болните по принцип имат понижени защитни сили, а едно сърдечно

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgБолните по принцип имат понижени защитни сили, а едно сърдечно
Коментари Харесай

Проф. Генчо Начев: Не винаги се вдига кръвно от COVID-19, само ако болният и околните са в паника

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Болните по принцип имат намалени защитни сили, а едно сърдечно заболяване слага по-големи условия към организма. Когато един организъм не е здрав, той е предразположен на инфекции. Една сърдечна непълнота води до проблеми с белия дроб, застой, задържане на вода. На този терен при повреден бял дроб от сърдечно заболяване, е доста елементарно да се развие зараза. Както и се развива и без вирус, изясни кардиохирургът проф. Генчо Начев в студиото на " Лице в лице " по БТВ.

Хората вършат пневмонии по-често, в случай че са сърдечно заболели. Първият съвет е да си останат у дома, да извършват лечението, да се обадят на лекаря си - кардиолог или персонален доктор, в случай че почувстват нещо. Има случаи, при които реакцията в първите часове е животопспасяваща. 

Вдигане на кръвното от Ковид-19 може да стане, в случай че се тормози пациентът или в случай че хората около него са обезпокоени от признаците му, само че не е наложително да се повиши кръвното на всеки инфектиран.

Спрели сме плановите интервенции, понижили сме личния състав, има екипи.

Първо изследваме болните с бързи тест, след това с обичайния. Така или другояче работим с всеки тестван като със инфектиран. Прилагаме всички защитни ограничения.
Броят на експертите в страната е непълен, но всъщност стига за главните потребности в главните лечебни заведения, успокои професорът.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползван
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР